Forum Sojuszu HellFighters
a nie zauwa¿y³es ¿e jeste¶my s³abi? - mamy du¿e opu¼nienie czasowe , z takimi atakami sobie poradzisz nawet nie poda³es co Ciê najecha³o... rób fs-y i wydawaj surkê i postaw parê dzia³ - jak nie masz surki to siê zrzutkê zrobi i tyle
Przecie¿ nie rozwalimy kolesia bo jest 2 razy wiekszy , a my nawet nie mamy w wiêkszo¶ci 2 giej planety...
Ostatnio edytowany przez lesec (2008-12-06 19:31:24)
strasznie lubie takie nastawienie. rzeczowy jestes jak cholera,fajnie z takim konkretem byc w jednej ekipie. cos mi sie wydaje ze jeszcze ze trzy posty i bede musial przepraszac ze nie bylem na to dosc przygotowany. az sie boje pytac o ta surke bo moze sie okazac ze transportu tez jeszcze nie mamy,no ja juz nie mam w kazdym razie.
koles mial :duzy transporter 23,duzy mysliwiec 12, gwiezdny krazownik 12. ale co to zmienia co mial? jest ze sto razy silniejszy i dalej przysyla sondy. ja mialem: Mo¼dzierz Turboflak, Lekkie dzia³o grawitacyjne , Ma³a kopu³a os³onna , Ma³y transporter, Ma³y my¶liwiec.
Sojusznik
posluchaj koleszko dzial nie ma co robic bo sie nie oplaca lepiej miej kilka statkow transportowych i surke nimi woz. ja juz sie o tym przkonalem ajak sie dobrze rozwiniesz to tylko w statki inwestuj a w razie potrzeby pisz moze cos pomoge